Arrangementen

Hier vindt u onze prachtige arrangementen

Maak uw bezoek aan Friesland tot een beleving

Bezoek nu onze bierbrouwerij

In samenwerking met Culinaire Elfstedentocht organiseren wij diverse mogelijkheden om onze prachtige bierbrouwerij te bezoeken. Van eten in de brouwerij tot bierproeverij.

Bezoek een oud klooster

Het klooster is rond het jaar 1165 gebouwd op een terp die in oude kronieken onder de naam Ringesheim voorkomt. De terp was vier meter hoog en vijf voetbalvelden groot. Er omheen lagen dubbele grachten die door een singel van elkaar werden gescheiden. Zeer waarschijnlijk gaven twee poortgebouwen toegang tot het klooster dat geheel volgens de cisterci‘nzer traditie was gebouwd.

Stadswandeling Franeker

Onze stadswandeling neemt u mee door het prachtige Franeker. Onze gidsen vertellen u over het prachtige Franeker en haar inwoners en cultuur.

High Tea

De High Tea bestaat uit onbeperkt thee drinken. Per persoon wordt er een pot thee geserveerd met diverse soorten verse thee naar keuze.

Pottenbakken

Altijd al eens een workshop pottenbakken willen volgen, meldt u dan nu snel aan. In Workum is aardewerk en Workum met elkaar verbonden, al sinds de 18e eeuw wordt in Workum deze oude ambacht uitgevoerd. Leer zelf de kneepjes van het vak en zie hoe de echte ambachtsman het vak beoefend. Na deze workshop staat er bij Restaurant Sluiszicht een heerlijk diner voor u klaar.

Stadswandeling Leeuwarden

Een stadswandeling in Leeuwarden is de leukste manier om de stad te leren kennen. Onze lokale gidsen willen graag het mooie van Leeuwarden delen. Onze stadswandelingen zijn de best gewaardeerde tours van Leeuwarden op trip advisor.

Wijngaard in Friesland

U bezoekt de noordelijkste wijngaard van Friesland. Op deze prachtige wijngaard produceren ze diverse wijnen. U krijgt een prachtige rondleiding door de wijgaard en een heerlijke proeverij in het prachtig ingerichte proeflokaal. Na de excursie is er altijd de gelegenheid om te genieten van de omliggende natuur en een aantal wijnen mee naar huis te nemen.

Stadswandeling Harlingen

Onze stadswandeling neemt u mee door het prachtige Harlingen. Onze gidsen vertellen u over het prachtige Harlingen en haar inwoners en cultuur. Deze stad bestaat al sinds 1234.

Bezoek Bolsward

Ons prachtige Bolsward is rijk aan geschiedenis en cultuur. Tijdens uw bezoek aan Bolsward krijgt u een kijkje in het leven van Titus Brandsma deze pater heeft veel betekent voor Bolsward. Ook krijgt de inwendige mens wat te proeven tijdens een bezoek aan de destileerderij van Bolsward.

Distilleerderij Leeuwarden

Hier reist u als bezoeker terug in de tijd naar de distilleerderij in de jaren dertig. In een interactieve film neemt Jodocus Boomsma u mee naar de oorsprong van Boomsma Beerenburger. En laat hij u stap voor stap zien hoe deze traditionele kruidenbitter wordt gemaakt. Ook krijgt u een rondleiding langs allerlei erfstukken uit de oude distilleerderij.